Beskrivelse

95 / 100

Yealink UH38 USB/BT

Yealink UH38 er et førsteklasses stereohodesett med USB-tilkobling som gir fenomenal lyd for samtaler og musikk. Dette hodesettet har doble støyreduserende mikrofoner og akustisk skjermteknologi, noe som gir deg en overlegen samtaleopplevelse.

Det støtter både USB A/C og doble Bluetooth-tilkoblinger, slik at du kan administrere to samtaleenheter samtidig for å forbedre effektiviteten i samtalebehandlingen.

UH38 har også doble lysindikatorer som er synlige i 360° og kan aktiveres automatisk ved anrop eller manuelt for å indikere arbeidsstatus. Hodesettet er designet med omtanke for brukeren, med ultralett design, pustende materiale og enkelt utskiftbare øreputer som sikrer komfortabel bruk hele dagen uten tretthet. Det spesielt utvalgte kunstige skinnmaterialet er skånsomt mot miljøet og gir økt komfort for ørene.

UH38 støtter USB og Bluetooth doble tilkoblinger, slik at du kan administrere to samtaleenheter samtidig for å forbedre samtalebehandlingseffektiviteten. Førsteklasses materialer og en solid metallramme gjør den strukturert og slitesterk. Myke og hudvennlige hodebånd og øreputer gjør hodesettet behagelig hele dagen.

UH38 er headsettet som gir deg best fokus og samarbeid for å forbedre produktiviteten til et nytt nivå, enten du er på kontoret eller jobber eksternt hjemme. Den fungerer sømløst med store UC-plattformer og integreres med Yealink IP-telefoner. Støyreduksjonen. Det bidrar til å forbedre klarheten og kvaliteten på samtalen og gi den ultimate ringeopplevelsen Samtalekontroller med innebygd batteri UH38 Dual headset kan drives av det innebygde oppladbare batteriet i Bluetooth-modus, som kombinerer påliteligheten til kablede headset og fleksibiliteten til trådløse headset. (UH38 Mono-headset har ikke innebygd batteri).

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Yealink UH38 USB/BT”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *