Beskrivelse

Evolve2 65 Duo USB

Evolve2 65 duo usb  har 3 strategiske mikrofoner som er kraftige og profesjonelle mikrofoner.
Den har ett opptattlys som gjør det synlig fra alle retninger. Det røde lyset aktiveres automatisk når du er i en samtale eller i et møte, og du kan aktivere det selv med et tastetrykk. Så selv om du er midt i alt, vil opptattlyset ditt beskytte deg fra alle vinkler og alle forstyrrelser.

Enten du går inn og ut av møter, går rundt i gangene eller jobber eksternt, er det fint å vite at hodesettet ditt takler tempoet. Batterikapasitet er  på 37 timer* i dette kraftige trådløse hodesettet. I tillegg kan du kjøpe et nyttig ladestativ også.

Ikke gjem deg når du er ute.

Vi har tatt opptattlyset vårt til et helt nytt nivå og gjort det synlig fra alle retninger. Det røde lyset aktiveres automatisk når du er i en samtale eller i et møte, eller du kan aktivere det selv med et tastetrykk. Så selv om du er midt i alt, vil opptattlyset ditt beskytte deg fra alle vinkler og alle forstyrrelser.

Det er som å ha en innebygd sikkerhetsvakt for konsentrasjonen din.

Enten du går inn og ut av møter, går rundt i gangene eller jobber eksternt, er det fint å vite at hodesettet ditt takler tempoet. Vår avanserte teknologi for batterieffektivitet og det utrolige lille brikkesettet har hjulpet oss med å få en industriledende batterikapasitet på hele 37 timer* i dette kraftige trådløse hodesettet.

I tillegg har vi et nyttig ladestativ til deg også, bare i tilfelle.

Full lading
Få 37‐timers batteritid
på 90 minutter
Hurtiglading
Få 8‐timers batteritid
på 15 minutter

produsent
Se også