Støydempede hodetelefoner til jobb og fritid

Vi vil ha støydempete hodetelefoner!

Vi vil at de skal funke like godt hjemme til musikk og film som på jobben. Visste du at de hodetelefonene vi selger er sertifisert til Teams og beskytter organisasjonen i forhold til sikkerhetsoppdateringer.  Ikke gå på akkord når det gjelder sikkerhet både av hensyn til din ører og bedriftens.

Vi tar med private hodetelefoner på jobb og bruker disse som støydempende jobb sett.  Alle har hørt om Bose, Sony og Jabra Elite og vi ELSKER nye “gadgets”.

Overalt ser du folk med hodetelefoner av ymse slag.  Ta en liten tur på Oslo sentralstasjon en morgen og du kan telle på en hånd de som ikke bruker hodetelefoner. Alle går og ser ned på mobilen og vi ser ganske fjerne ut der vi går og hører på Podcast eller favoritt musikken.

Disse er supre til musikk og transport på buss, tog eller fly. Problemene begynner når vi bruker disse på jobb og skal ha samtaler på mobil eller via Teams.

Bose, Sony og Jabra Elite er nemlig ikke sertifisert for Microsoft Teams og de vil kunne skape problemer man kanskje ikke finner ut av. De skal du bruke på fritiden til musikk og andre ting. Har du opplevd å ha vært i ett teams  møte og lyden blir borte? Det er skikkelig irriterende!

Så hvorfor maser vi så mye om dette? 

Er det egentlig noen forskjell mellom det du bruker hjemme og det du burde bruke på jobben?

JA, soleklart!

Mikrofonen er 100% bedre. Tar bort masse bakgrunns støy .
Er sertifisert til Teams og ZoomEgen USB stick som forlenger rekkevidden og bedrer kommunikasjon.

Gode hodetelefoner på jobb

Konklusjon: Du kan bruke ditt jobb hodetelefon privat, men ikke omvendt!

Ring oss hvis du vil vite mer på 2290600 eller mail til postmaster@allegra.no. Be om tilbud

Vi jobber med anbud og større caser og gir tilbud ut fra estimert antall.

Se Ståle Hansen fra Cloudeway snakke om sertifiserte headset til Teams

 

Mikrofonene om de er synlige eller ikke har en svært god støydemping som gjør at sensible informasjon ikke kommer på avveier. Eller om du har bråkete unger hjemme.

Teknisk Ukeblad Norway test hodetelefoner
Test Hodetelefoner Finansavisen Norway

Gode hodetelefoner på jobb